MICROSOFT WINDOWS 10 PRO & OFFICE 2016 – LEGALNE REFURBISHED OEM LICENCE (kliknite na link i proverite jeli univerzalsoft zvanični distributer Microsoft-a za Srbiju) LICENSE – scraped PC
OCENE ovih ARTIKALA možete videti na popularnom oglasnom servisu kupujemprodajem

 

Googl Adwords kampanje – cene

Početna » Googl Adwords kampanje – cene
Googl Adwords kampanje – cene 2018-02-13T06:55:35+00:00

google-adwords

Google adwords oglasi su najbži način da budete bukvalno prvi na googlu. Odabraćemo ključne reči na osnovu sadržaja vašeg sajta i na osnovu ciljne grupe koju targetiramo istog dana ćete biti prvi na googlu…

GOOGLE ADWORDS REKLAMNE KAMPANJE.


google keywords

prvi-na-googl-adwords

BUDITE U VRHU NA GOOGLU (uz pomoć ADWords kampanja) DOK SE VAŠ SAJT NE “ZAVRTI” UZ POMOĆ NAŠE TRAJNE SEO OPTIMIZACIJE.

ZAŠTO JE BITNO BITI U VRHU NA PRETRAŽIVAČIMA I NA GOOGL-U?!

Zato što statistike govore da preko 70% korisnika klikne na prvih 5-10 stavki u google rezultatima pretrage dok samo 30% idu na ostale stranice i rezultate pretrage. Dakle vrlo je važno privući pažnju korisnika odmah jer će konkurencija odvući klijenta na svoje stranice i sajtove i time čak i da imate najlepši i najmoderniji sajt, vi nećete imati nikakve koristi ako vam korisnike ukrade konkurencija i neki najprosečniji sajt koji je iznad vas u rezultatima pretrage.


DA LI JA TU NEŠTO MOGU SAM DA URADIM?

Ne mali broj webmastera i ljudi iz sfere INTERNET MARKETINGA namerno daju besplane tutoriale i to svesno rade bez nekih skrivenih mamaca. Oni to objašnjavaju činjenicom da će korisnici u nekom momentu kada im zagusti i kada naidje pravi izazov da se pre svega sete tih tutoriala i upravo ekipu ili pojedinca koji ih je pisao i da angažuju i eto kako besplatan savet na kraju donese dobit… Da li ti kratki tutoriali mogu da vam pomognu da sami podesite i pokrenete ADWords kampanju ja na to pitanje nemam odgovor i prepuštam da to sami probate i utvrdite…

AdWords kampanje Cene

Google AdWords kampanje pored puno više poseta dovodi Vam i ciljanog da kažem ne slučajnog posetioca (jer on je pored toga što je spazio Vašu ponudu ispred ostalih shvatio da mu treba upravo ono što Vi na nudite…pod uslovom da je tekst oglasa efektan i jasan!)

Iz nekog mog iskustva korisnika pre svega zanima kolika je cena tog povećanja poseta pa evo ukratko i tih detalja uz moju NAPOMENU DA iako kasnije celu kampanju preuzima i podešava googl algoritam (veštačka inteligencija ili robot) neko ipak sve to treba da pokrene i zada neke početne parametre i nekoliko nedelja pa i meseci prati kampanju sve do momenta kada ALGORITAM sam ne dotera kampanju do te tačke da jednostavno ljudski faktor bude prisutan samo da doda način plaćanja.

CENE ADWORDS KAMPANJE (pokretanje, podešavanje i održavanje) su 30-50 evra JEDNOKRATNO.

Sve što se kasnije plaća to je dnevni budžet koji može biti od 1-5$ ali je to negde u proseku 50-tak dolara mesečno i sve to radi algoritam koji neće praviti greške koje možete videti na TV reklamama gde ćelav voditelj i promoter reklamira losion za rast kose. Ne, ovde robot radi po algoritmu koji dovodi potencijalne klijente a šta i kako će da stvari teku posle prve narudžbine ili poziva e to već ne zavisi od ADWords kampanje! 

DA BI STE ZAVRTELI TOČAK USPEHA GOOGL ADWORDS KAMPANJE SU PRVI KORAK U TOM NIMALO LAKOM PUTU A IZGLED I SADRŽAJ-CONTENT VAŠEG SAJTA SU BEZ INTERNET MARKETINGA I PRE SVEGA ADWORDS KAMAPNJE NERARAZDVOJIVE CELINE!
univerzalsoft - webdizajn kontakt

prvi na googl adwords

Rezime
Datum
Reviewed Item
ADWORDS kampanje - kako zavrteti točak uspeha i koliko to košta?
Author Rating
51star1star1star1star1star