• Preuzmite 64-bitnu ISO datoteku sistema Windows 11 najnoviju verziju možete preuzeti sa sajta kompanije Microsoft.

  Kakve su promene? Ovo je trenutak kada je internet pomalo poludeo. Evo nekih promena koje se očekuju od Windows 11 sa sve glasinama i špekulacijama: Ažuriranje operativnog sistema Windovs 11: Operativni sistem će biti dostupan putem Centra za ažuriranje u operativnim sistemima OVDE Možete da preuzmete Media Creation TolW11 i odaberete opcije vezano za Windows 11. Automatski će započeti preuzimanje datoteka i uskoro će nadograditi vaš trenutni O.S. Media Creation Tool W11 za kreiranje instalacionih medija:
  1. After downloading, run the media creation tool. You need to be an administrator to run this tool.
  2. If you agree to the license terms, select Accept.
  3. On the What do you want to do? page, select Create installation media for another PC, and then select Next.
  4. Select the language, edition, and architecture (64-bit) for Windows 11.
  5. Select which media you want to use:
   • USB flash drive: Attach a blank USB flash drive with at least 8GB of space. Any content on the flash drive will be deleted.
   • ISO file: Save an ISO file to your PC. This can be used to create a bootable DVD. After the file is downloaded, you can go to location where the file is saved, or select Open DVD burner, and follow the instructions to burn the file to a DVD.
 • DOWNLOAD, AKTIVACIJA-product key WINDOWS PRO 32/64 bit LICENCA I TRAJNA REGISTRACIJA-AKTIVACIJA

  NAPOMENA: ovo nije nikakav krek ili besplatna aktivacija, besplatan KLM win 10 aktivator, besplatan kljuc za windows i slične rizične i opasne stvari (u svakom aktivatoru se kriju: virusi, malware, spyware, trojanci i to se može pretvoriti u dug i komplikovan posao oko zaustavljanja širenja podataka...) OVO SU LEGALNI KLJUČEVI SA NEPRODATIH I POKVARENIH (scraped PC) RAČUNARA koje vraćaju u prodaju po znatno povoljnijim cenama

  LEGALNE WINDOWS LICENCE KLJUČEVI - RETAIL, GENUINE Product Keys LICENCE za 1 PC

 • Product key za Windows 10/11 Pro + MS Office 2019 Pro Plus LIFETIME-trajna licenca (product key) uz uputstvo ili remote podršku

  ŠTA DOBIJATE: - link za preuzimanje (sa sajta Microsofta uz uputstvo ili daljinsku remote podršku Team Viewerom) - Uputstvo - Ključ - PRODUCT KEYS za aktivaciju Microsoft Windows 10 Pro & MS Office Pro Plus (dobijate lifetime ključ, uputstvo i daljinsku remote podršku) Microsoft Office Pro Plus
  • -Word  (Table)
  • -Excel  (Table)
  • -PowerPoint (presentation)
  • -Outlook (Mail / Calendar / Contacts)
  • -OneNote (Notes)
  • -OneDrive
  • -Publisher  (Print edition)
  • -Access to (Database)
  • -Skype buissiness verzija
  Napomena!!!!: Office 2019 ili 2021 Pro Plus možete prebacivati sa jednog na drugi računar tj menjati ključ (samo ako kupite BIND verzije koje su nešto skuplje a imamo i verzije za 5 računara pša se obratite za detalje)
 • Uz Microsoft Office 2021 Professional Plus, dobićete ključne Microsoft alate da biste bili organizovani i produktivni, bilo da se radi o poslu ili u udobnosti sopstvenog doma.

  U ovom paketu ćete dobiti Word, Excell, Poverpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access i Skype.

  Sve aplikacije se često ažuriraju tako da ćete uvek biti u toku sa najnovijim funkcijama. Podignite svoje pisanje na viši nivo uz Microsoft Word, program za obradu teksta, savršen je alat za blogere, pisce, studente ili novinare koji rade na profesionalnim dokumentima. Koristite prilagođene šablone i dodatne funkcije da biste svoje pisanje odveli korak dalje. Microsoft Excell je program za tabelarne proračune. Kreirajte profesionalne tabele za finansijske izveštaje koristeći prilagođene šablone ili kreirajte sopstvene koristeći moderne formule i proračune.
 • Out of stock
  NIJE NA STANJU -PRODATO!

  MS Office 2019 Pro Plus

  Office 2019/2021 PRO Plus je najnovija verzija Office paketa kompanije Microsoft.  Office 2019 sadrži nove verzije aplikacija Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access.
  Svi ovi alati su redizajnirani i sa novim i unapređenim funkcionalnostima tako da novi Office servisi  omogućavaju još lakši, bolji i brži rad, a posebna pažnja je posvećena tome da se omogući što veća mobilnost u radu, razmena ideja i fleksibilnost u pronalaženju rešenja. Office 2016/2019 Pro plus sa product key-ključem uz link za download je sjajno i pre svega LIFETIME-TRAJNO rešenje (radi i posle reinstalacije ili čak i zamene računara i daćemo uputstvo kako da sa jednog PC prebacite NA drugi PC pomoću BIND verzije A IMAMO I KLJUČ - PRODUCT KEY ZA 5 PC JEDINICA)
 • Microsoft Office 365 - Account-Nalog Za PET JEDINICA (5 PC/Mac/Mobile) - garancija je 12 meseci a nalog ne možete spajati sa nekim novim...

  AKO ŽELITE VERZIJU OFFICE-a SA TRAJNOM GARANCIJOM NARUČITE PRO PLUS VERZIJU ŠTA DOBIJAM?  Dobijate username-korisničko ime i password-lozinku (koju odmah možete promeniti) za pristup Office 365 portalu. Korisničko ime je unapred definisano i ne može se menjati niti se vezati za neko vaše staro ILI NOVO korisničko ime E-mail! - Office 365 A1 - ovo su akademski nalozi-accounts za 5PC cloudom - JEFTINIJA i rizična verzijaOffice 365 E3 -  ovo su Enterprise accounti i rešenje sa naprednijom zaštitom i gde su veće analitičke mogućnosti ali i ovde dajemo 6 meseci garancije
  • ACCOUNT ZA 5 JEDINICA - GARANCIJA 12 MESECI
  SVAKI account-nalog NOSI 彡DOZU RIZIKA U SMISLU DA RECIMO ZA PRAVNA LICA OBAVEZNO PREPORUČUJEMO GODIŠNJU ČLANARINU (sve što je jeftino ima i neki nedostatak i rizik) pa tako od 100 naloga par accounta se isključi posle godinu dana - BLOKIRAJU se nalozi od  strane Microsofta pošto ta ustanova izgubi status akademske (tada korisniku dajemo popuste i alternative)
 • Da li je Windows defender koji dobijate uz sam Windows 10 zaista dovoljan.? Rekao bih da nije jer nemamo Firewall niti Antimalware niti neke opcije koje mogu da učine da se zaista opustimo i osećamo bezbedni dok radimo! Zaštitni zid i filtriranje neželjene pošte spadaju u popularne dodatke, a Avast Internet Securiti ih ima. Takođe dodaje zaštitu od ransomvare-a da spreči modifikovanje važnih datoteka i funkciju peskovnika koju stručnjaci mogu koristiti za ispitivanje sumnjivih datoteka. Nakon su mi hakovali steam nalog sa oko 100 kupljenih igrica odlučio sam se da kupim svima iz štamparije jedno ne tako skupo ali istovremeno i pouzdano softver rešenje i to je upravo Avast Premium Security
 • Ovde možete steći osnovne informacije jer ovaj AV i ne zahteva previše objašnjenja o ponudi Eset antivirus NOD32 Internet Security na tržištu Srbije. Vrlo lako nalazite željeni proizvod za kategoriju Antivirusi cene, ne morate da lutate od sajta do sajta za Eset Antivirus, sve lako i brzo na sajtu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost za Eset NOD32 Internet Security antivirus na sajtu i mailom Eset NOD32 Internet Security antivirus je za jednog korisnika i ya jednu godinu je licenca necete se pokajati
 • Sa EaseUS Partition Master Technician Edition / VinPE Edition možete lako kreirati i modifikovati particije pomoću ovog softvera za particionisanje diska. Mogućnosti brzog particionisanja vam omogućavaju da jednim klikom promenite veličinu prostora na disku bez gubitka podataka. Ovaj alat je koristan za sve korisnike računara kod kuće, preduzeća i dobavljače usluga. Ovaj softver za particiju diska vam pomaže da lako napravite particije čvrstog diska i promenite veličinu prostora na disku jednim klikom. Brza particija. Nema gubitka podataka. Koristan alat za particije za sve – kod kuće, preduzeća i dobavljača usluga.
 • Šta je novo u ovoj verziji Adobe Photoshop-a CC 2021?

  • Važno je da možete odrediti i organizovati prečice u glavnom prozoru za brže aktivnosti.
  • Sada postoji prikaz flip dokumenta koji pravi preglede pre nego što sačuva stvarnu datoteku. Inače, rotirajte interfejs u ​​horizontalne i vertikalne dimenzije prema kontrolama.
  • Aplikacija uvodi novih 5 južnoazijskih jezika koji povećavaju razumevanje zajednice iz ovog regiona. Pored toga, aplikacije su počele da podržavaju japanski jezik i fontove koji su mnogo bolji i poznati trenutnim poslovima. Takođe, moć čitljivosti da se slojevi imena prebace od početka do kraja.
  • Pored ovoga, dodajte onoliko kontrola koliko želite na površinu interfejsa.
  • Dalje, postoji mogućnost korišćenja poteza četkom za definisanje savršenog simetričnog uzorka. Pored toga, možete prilagoditi kotačiće u boji da biste odabrali spektar boja na osnovu harmonija.
  NAPOMENA OKO LICENCE: Pre-activated software, so no key is provided or required-nikakav unos ključa nije potreban.
 • Napravljen za producente koji mogu da uoče razliku Ponovo je taj magični trenutak. Čujete pesmu na radiju i jedva čekate da je probate ili napravite remiks. Sa ovim paketom, moći ćete da skicirate tu ideju i pretvorite je u gotovu numeru brže od bilo kog drugog DAV-a. Njegovi jedinstveni tokovi rada, inovativne funkcije i profesionalni alati su dizajnirani posebno za muzičku produkciju zasnovanu na petlji i uzorcima.
 • Corel Draw 2020 - Lifetime - Instant Delivery - Win Education License Full Version School Version NEW

  Note:This is a digital delivery. you will receive the software in your AliExpress message not in a DVD.

  Dobijate nakon uplate: A download link for Corel Draw Graphics suite 2020 Portable Version The activation is lifetime.No payment plan required. The delivery time is instant.

  Features of CorelDRAW Graphics Suite 2020

  • Design for print or web with a comprehensive toolkit
  • Create signage, logos vehicle wraps, textiles, illustrations, and more
  • Edit photos, manage fonts, and lay out multi-page designs
  • Learn quickly in a user-friendly Mac design environment

  Technical Details and System Requirements

  • Supported Operating Systems: macOS 10.12 or later 64-bit
  You can produce original illustrations, signage, and logos for both print and web. Create your way with an array of professional document styles, page layout and vector tools. Plus, enjoy non-destructive editing functionality when applying effects to vector and bitmap objects. Moreover, this powerful collection of applications is loaded with intuitive tools, learning materials and Discovery files, to ensure you can get started easily and be successful sooner.
 • Sale!
  Malwarebytes Anti Malware Premium 1PC 1Year For MAC/WINDOWS NO PHYSICAL SHIPPING This license is activation license for the LATEST Malwarebytes Anti-Malware Specifics of your license: - Type of license: Vrsta licence - Premium - Duration-Trajanje licence: 1Year
 • Sale!

  Movavi Video Editor Plus - 2021 v21.1.0 FULL VERSION Software *This is NOT working for MacOS Suite Features included: - Edit Video - Convert Video - Record Computer Screen - Create Slideshows - Movavi Photo Editor

 • Sale!

  Total Commander 10.00 RC3

  5.00 

  Total Commander za PC Windows 10 - Preuzmite najnoviju verziju

  Efikasan menadžer datoteka sa podrškom od 2 kartice za zamenu podrazumevanog Windows File Ekplorer -a. Sada je Christian Ghisler razvio ovaj softver za upravljanje datotekama za PC. Preuzmite najnoviju verziju Total Commander -a besplatno download page!

  The update is still free for all registered users (also of Windows Commander) - please check our update instructions.
 • Sale!

  WINRAR Latest Version Lifetime license Key Quick & Easy Delivery In Minutes.

  Lifetime Activation TRAJNA AKTIVACIJA
  No CD required - I will share the Download Link from where you need to download the Key.
 • 💻Email us: 📧 univerzalsoft(et)gmail.com ----------------------------------------- ✔️ 100% satisfied 👌 ✔️ Fast Activation "2 min" ✔️ subscription include " Username+password+URL " ✔️Quality SD, HD, UHD, 4K (HEVC) ✔️ Channels List: 10800CH 🏀⚾⚽🎾🏂⛳⛷️🏉🏈 ✔️ Movies and series: 30000 VOD 📽️🎞️🍿 ✔️ delete all packages you don't like: yes ✔️ EPG: included ✔️ Auto-update: daily ✔️ The ability to Allow / Disallow adult channels: yes ✔️ Compatible all devices 🖥📱💻 🔥 Smart TV: All smart TV with app M3u or extreme Code As Smart iptv, SSIPTV, iptv smarters, Gse iptv, Net iptv, Set iptv, Duplex iptv, Home iptv, perfect player... 🔥 Android boxes, phone, Laptop, Amazon firestick, Mag Box, Stb emulator Kodi Enigma2 🔥 Apple: (IOS)

Title

Go to Top