MOB/VIBER: 063/774-79-10|univerzalsoft@gmail.com

Vidgeti

/Vidgeti
 • Telefon manji od upaljača uz Magic voice changer (izmena glasa sa 3 varijacije: kao dete, žena i muški stariji glas)  Dakle ima sve opcije kao recimo Nokia 3310 samo je toliko praktičan da staje u novčanik ili najmanju torbicu i preko buetootha se poveže sa smart telefonom i ovaj model je bio zabranjenu UK zatvorima pa nam je privukao pažnju da ga naručimo i isprobamo NAJMANJI MOBILNI NA SVETU!
 • Akcija!
  - Da li Vas zanima kako i da li kvalitetno spavate? Želite da snimite i imate evidenciju koliko dnevno prepešačite i potrošite kalorija ili šta vam digne puls (krvni pritisak u toku dana, koje situacije? ) - Koliko ste važnih sastanaka i poslova izgubili jer niste čuli telefon ili SMS (niste na vreme videli da vam je stigao važan email ili viber poruka)? - Treba vam podsetnik da se recimo protegnete svakih 2 sata ili trebate da popijete lek (odličan notifikator koji vibrira je idealan za to) INICIRA AKTIVNOST I SVOJOM PREVENTIVOM JE IDEALAN ZA SPORTISTE I SVE ONE KOJIMA JE STALO DO ZDRAVOG ŽIVOTA I REDOVNIH AKTIVNOSTI. ..
 • Smart Watch Q18  ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon sa ili bez BLUETOOTH konekcije sa telefonom. Ovaj pametan sat ima DOBRU JAKU BATERIJU , Bluetooth 3.0, moderniji i kvalitetniji dizajn. Izuzetno kvalitetan Pametan sat telefon sa kamerom, NFC, slotom za SIM i memorijsku karticu. - Povezivanje: Bluetooth 4.0, Bluetooth 3.0, Bluetooth 2.0 - Smartphone asistent: Hands-Free telefoniranje, Upravljanje kamerom, Upravljanje porukama, Upravljanje multimedijom - Fitness i Wellness: Pronađi moj uređaj, Podešivač vremena, Merač sna, Merač aktivnosti, Deli sa zajednicom, Alarm Sat dolazi u prelepoj poklon kutiji.
 • Prestanite da mučite svoje oči na malom ekranu vašeg telefona... AnyCast M2 Plus je uredjaj za bežično povezivanje vaseg TV-a, monitora, projektora, koji poseduju HDMI ulaz, sa pametnim telefonima, tabletima, laptopovima. . . . . . AnyCast M2 Plus WiFi Display Receiver je specijalan dodatak uredjaj koji projektuje vaš Smart Phones / Tablet PC ka drugom velikom ekranu koji ima HDMI interface (kao što ima HDTV, Monitor & Projector, itd.) i WiFi konekciju.
 • Špijunski USB - Spy kamera sa detektorom pokreta i 120 minuta snimanja (zbog mirovanja dok ne detektuje pokret ne treba mu više od 16GB SD card). Usb špijunska kamera - prisluškivač koji se koristi kao klasična USB memorija, pa je idealan za tajno snimanje sastanaka ili nadzor deteta i starijih osoba odnosno svih situacija koje želite da ovekovečite a da se to ne nasluti i ne primeti. . . USB kamera ima mod auto detekcije (aktivira snimanje na pokret) i snimak se kasnije prebacuje na računar preko USB klasičnog ulaza (nisu potrebni nikakvi drajveri i posebni programi. . . dovoljan je običan Best Player ili VLC plejer koji je besplatan softver i na Linuxu i na Windowsu) Idealan je za neprimetno snimanje prostorije uz pomenuti DETEKTOR POKRETA.
 • Akcija!
  USB spy-špijunski upaljač, originalna skrivena kamera u svakodnevnom predmetu. Ima opciju snimanja video zapisa i opciju za pravljenje fotografija. Odličan kvalitet snimaka i jednostavno za upotrebu. Kamera ima svoju internu bateriju ali nema internu Memorijsku karticu. Unutra ide Micro SD kartica do 16 gb. Memory card: micro SD card (nije ukljucena)ali možemo poslati za 900 din). Specifikacija: 
  • jedno dugme za uključivanje/isključivanje
  • rezolucija snimanja 1280x960 , potrošnja 1GB/40 minuta
  • rezolucija slikanja 720x480
  • podržava Micro SD karticu do 8G (nije ukljucena u paket)
  • punjenje preko USB-a
  • može da se koristi i kao USB flash
  • ugradjena 220mAh punjiva litijumska baterija
  • ugao vidljivosti: 65 stepeni
  • operativna temperatura: -10 do 50C
  • snima u AVI formatu
  • punjenje oko 2 sata (0-100%)
  • materijal: plastika
  • podržava Android OTG, Windows, MAC
      Paket sadrži: 1 X Lighter Hidden Spy Camera (with 200 mAh Built-in Lithium Battery) 1 X User Manual na ENG (memorijsku karticu nema) GRATIS dobijate OTG adapter pomoću kojeg možete snimke direktno prebaciti na mobilni ili tablet. Pomoću ovog adaptera možete i puniti kameru upaljač sa mobilnim ili tabletom.
 • Akcija!
  Mini Skrivena Špijunska Kamera 1080P HD (detektor pokreta i noćno snimanje) Izuzetno praktična mini kamera sa magnetnim držačem (ima tri lepljiva sticka pa se može postaviti bilo gde jer je malo veća od kovanog novćića). Ima detekciju pokreta i infrared noćno snimanje (HD 1080P) izuzetan kvalitet slike i zvuka. Nakon punjenja može da snima 120 minuta (ali ako se stavi u mod detekcije pokreta onda će potrošiti vrlo malo baterije i snimiti samo ono najvažnije kada se nešto dešava...) Ovaj model nema aplikaciju za MOB i ne vezuje se za wi fi ruter pa nema uživo snimanje ali Micro SD card (morate  je imati ili kupiti posebno od nas) podržava do 32GB prostora pa se snimci automatski dele na 5 minuta i tako je svaki važan momenat zabeležen i može se reprodukovati na računaru ili telefonu (ne trebaju drajveri niti instalacija bilo čega)
 • Out of stock
  Špijunska kamera u obliku priveska za ključeve. * Rezolucija video zapisa 720 x 480 pixela i 30 frejmova u sekundi * Rezolucija fotografija 1280*1024 pixela * Poseduje slot za microSD i podrzava kartice do 32GB (NE ISPORUCUJE SE SA PROIZVODOM imate kod nas 16/32GB) * Snima ton i video * Moguce podesiti datum i vreme snimanja i slikanja (ručno preko fajla) * Dimenzije: 51 x 32 x 13 mm * Lako se povezuje sa racunarom preko USB kabla, nisu potrebni nikakvi drajveri, klipove mozete prekopirati na racunar ili gledati direktno sa kartice u bilo kom player-u (ili preko OTG kabla na mobilnom) * Ima ugradjenu litijum jonsku bateriju koja omogucava snimanje od oko jedan do dva sata. Jednostavna za upotrebu kamera i fotoaparat u privesku za ključeve malih dimenzija, uvek moze da posluzi za snimanje nečega što biste želeli da zabeležite a da to drugi ne primete.     
 • Lako se vezuje za računar preko USB priključka,  ne trebaju drajveri. OVA KAMERA IMA HD REZOLUCIJU (8MP i Resolucija: 1920 x 1080) I JEDNA JE OD NAJBOLJIH KOJE SAM ISPROBAO Idealna za zabavu i snimanje sastanaka i dogadjaja ali može da bude i čuvar deteta, starije osobe, kućnog ljubimca ili da snima 7 sati (koliko traje baterija posle 2 sata punjenja) pa da vidite da li radnici i kako rade u vašem objektu recimo (da li vas potkradaju ili spavaju na poslu)
 • Špijunska hemijska olovka koja snima video snimke, slike i zvuk u visokoj rezoluciji u realnom vremenu i služi i kao MEMORIJA (prostor za skladištenje dokumenata...). Lako se vezuje za računar ne trebaju drajveri... Može da služi i kao obična olovka pa ne izaziva sumnju. Idealna za zabavu i snimanje sastanaka i dogadjaja...