OVO JE VEST GODINE ZA SVE LJUBITELJE PAMETNIH NARUKVICA A POSEBNO AKO VOLITE XIAOMI BAND

Kineski Xiaomi je početkom ovog meseca predstavio Mi Band 4, nosivi uređaj sportske prirode, koji je zamenio Mi Band 3, i koji je doneo nekoliko unapređenja, uključujući ekran u boji i bolje iskustvo kada su u pitanju funkcije vezane za sport. Ispostavilo se da je uređaj impresionirao kinesku publiku u priličnoj meri .

Rezultat je da je prodato čak milion Mi Band 4 uređaja u rasponu od samo osam dana. Treba naglasiti da Mi Band 4 u Evropi pojavio 26. juna. Na starom kontinentu će biti prodavan pod oznakom Mi Smart Band 4. Tim pre ovi rezultati impresioniraju, budući da je obim isporuka veoma veliki za tržište nosivih uređaja.

Proizvođač ističe da je u jednom trenutku imao 5 hiljada isporuka na sat, što čini ovaj uređaj rekorderom kada je reč o nosivim uređajima kompanije Xiaomi. Mi Band 4 stiže sa većim OLED ekranom u boji veće rezolucije, 2.5D-zakrivljenim staklom i raznim funkcijama, a Xiaomi obećava da će održati trajanje baterije u rasponu od 15 do 20 dana, što je bio jedan od najjačih prodajnih aduta prethodne generacije.

OČEKIVANA CENA JE 45-50 USD (GLOBALNA International verzija jer su Kineske jeftinije) dok je NFC verzija nešto skuplja… Internacional GLOBAL verzija se trenutno (ovaj tekst je objavljen u Junu 2019) podaje za oko 40-50$ online dok se kod nas cene kreću oko 40-45 eura jer su se narukvice tek pojavile (obzirom da je Xiaomi band 3 oko 3000 din. neke nezvanične prognoze su da će Xiaomi Band 4 da ide u rasponu od 45-50 eu. Svoju Pametnu narukvicu svakako možete naručiti u našem E-shopu će se prodavati GLOBAL International Verzija Mi Xiaomi band 4)