Usluge obrada slika tekstova, pisanja tekstova i slogana  content writing & copywriting i obrada slika!

redizajn-sajta

Nije potrebno puno reči da naglasimo kako je sadržaj web sajta krucijalan i to naročito u dva segmenta

  1. Unikatan tekst je neophodan za visoku i dobru poziciju na pretraživačima i svako kopiranje sa drugih sajtova, pretraživači kažnjavaju niskom pozicijom ili je čak moguće da te strane neće ni biti indexirane!
  2. Verovatno ste pročitali da ukoliko korisnika u prvih 10-15 sekundi ne zainteresujete za sadržaj strane tj. sekcije, isti će napustiti Vaš web sajt i tako ste izgubili klijenta! 

heder-writing

Unikatan tekst i kako zadržati korisnika(e) na sajtu….

U uvodu smo napomenuli da je sadržaj skoro presudan za poziciju Vašeg web sajta (pored optimizovanih slika sa imenom  i alt title tagovima) pa je dakle neophodno da tekstovi budu unikatni i pisani tako da budu privlačni za posetioce sajta a da istovremeno budu dobro indexirani od strane pretraživača. Svako kopiranje je kontraproduktivno i dobijate kaznene poene pa bolje i da nemate takve tekstove i da sajt bude recimo samo sa par slika (korisnici ionako provedu na sajtu jako malo vremena i ako ih za 10 sekundi ne zainteresujete oni su već napustili prezentaciju…)

Nudimo usluge pisanja tekstova i obrade slika gde je cilj već pomenut. DOBRA POZICIJA I PAŽNJA KORISNIKA!

slogani i brendiranje

obrada slika tekstova

Pisanje tekstova za web-sajtove naš tim čine stručne osobe (prof. srpske književnosti i jezika i diplomirani pravnik), sa sertifikovanim kursevima naprednog kopirajtinga, čije dugogodišnje iskustvo u pisanju garantuje da ćete dobiti kvalitetne, gramatički i stilski lektorisane tekstove.