Adobe Photoshop CC 2021 Pre-activated software – trajno registrovan

7.00 

Šta je novo u ovoj verziji Adobe Photoshop-a CC 2021?

 • Važno je da možete odrediti i organizovati prečice u glavnom prozoru za brže aktivnosti.
 • Sada postoji prikaz flip dokumenta koji pravi preglede pre nego što sačuva stvarnu datoteku. Inače, rotirajte interfejs u ​​horizontalne i vertikalne dimenzije prema kontrolama.
 • Aplikacija uvodi novih 5 južnoazijskih jezika koji povećavaju razumevanje zajednice iz ovog regiona. Pored toga, aplikacije su počele da podržavaju japanski jezik i fontove koji su mnogo bolji i poznati trenutnim poslovima. Takođe, moć čitljivosti da se slojevi imena prebace od početka do kraja.
 • Pored ovoga, dodajte onoliko kontrola koliko želite na površinu interfejsa.
 • Dalje, postoji mogućnost korišćenja poteza četkom za definisanje savršenog simetričnog uzorka. Pored toga, možete prilagoditi kotačiće u boji da biste odabrali spektar boja na osnovu harmonija.

NAPOMENA OKO LICENCE: Pre-activated software, so no key is provided or required-nikakav unos ključa nije potreban.

⌛POPUST TRAJE JOŠ!

Opis

Adobe Photoshop Pregled

Adobe Photoshop CC 2021 (Besplatan download) sadrži najnapredninje alate za rad sa slikama i fotografijama i sadrži nove mogućnosti za realizaciju kreativnih ideja i Adobe Vam može omogućiti da te ideje unapredite i to značajno. Editovanje slika sa očekivanom preciznošću i perfekcijom sa novim intuitivnim alatima za kreiranje dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih grafičkih radova i projekata kao i filmova.

Crtajte i slikajte šta god ste ikada sanjali sa alatima kreiranim specijalno za ilustratore i umetnike ali i za obične korisnike Tu su sada razni filteri i efekti i možete kreirati grafiku sa olovkama, pens, markers, i četkama koje izgledaju zaista realno — uključujući i preko 1000 ilustracija poznatih umetnika i Webster-a.

Osobine of Adobe Photoshop

 • Frame Tool for easy masking
 • Content-Aware Fill reimagined
 • Novi multi UNDO mod
 • Poboljšanje upotrebljivosti
 • Transformišite proporcionalno prema podrazumevanim postavkama
 • Sprečite slučajno pomeranje panela pomoću Lock Vorkspace
 • Live blend mode preview
 • Režim simetrije – Symmetry mode
 • Točkić za odabir boja
 • Poboljšano učenje u aplikaciji Preference za povećanje veličine korisničkog interfejsa
 • Preference to increase UI size
 • Podrška za skripte iz južne Azije
 • Modernizovani mehanizam za komponovanje

 

Adobe Photoshop CC 2021, uključujući novi radni prostor za popunjavanje sadržajem, alat za okvire, opcije simetrije boja, birač boja, režime mešanja uživo i još mnogo, mnogo, mnogo toga. Adobe je poznat po godišnjim ažuriranjima proizvoda, a svako ažuriranje ima nove funkcije. Ove godine, najnovijim izdanjem Photoshop CC 2021, dodato je još funkcija u odnosu na prethodnu verziju. Možete da kreirate okvire za slike da biste umetnuli slike u određenim veličinama i razmerama, baš kao što se to radi u InDesign-u. Ovo bi moglo biti korisno sredstvo za one koji dizajniraju biltene i slične stvari u Photoshopu.

Osobine u Adobe Photoshop CC 2021:

Režim simetrije

Oboji poteze kistom u savršeno simetričan uzorak. Dok koristite alate Paint Brush, Miker Brush, Pencil ili Eraser, kliknite ikonu leptira () na traci sa opcijama. Izaberite između nekoliko dostupnih tipova simetrije – vertikalnu, horizontalnu, dvostruku os, dijagonalnu, valovitu, kružnu, spiralnu, paralelne linije, radijalnu i mandalu. Dok slikate, potezi se uživo odražavaju preko linije simetrije, omogućavajući vam lako stvaranje zamršenih simetričnih obrazaca.

Obojeni točkić za lako odabiranje boja

Use the Color Wheel to visualize the color spectrum and easily choose colors based on harmonies such as complementary colors and analogous colors. From the Color panel fly-out menu, choose Color Wheel.

Početni ekran

Brzo započnite sa početnim ekranom programa Photoshop. Pristupite mu u bilo kom trenutku da biste saznali više o novim funkcijama, povezali se sa sadržajem za učenje i prešli pravo na svoje otvorene dokumente.

Kliknite novu ikonu Početna na traci sa opcijama da biste u bilo kom trenutku pristupili početnom ekranu.

Poboljšano učenje u aplikaciji

Po završetku uputstva u aplikaciji (tabla za učenje), sada možete da koristite svoje slike da biste za manje vremena postigli željeni izgled. Najpopularnije funkcije koje zahtevaju kupci Distribuiranje razmaka (poput Adobe Illustrator), sada možete rasporediti razmake između objekata. Photoshop već može distribuirati objekte ravnomernim razmakom njihovih središnjih tačaka. Ako su vaši objekti različitih veličina, sada ćete dobiti jednak razmak između njih. Pregled režima mešanja Umesto da pogađate režime mešanja slojeva, odaberite alat za premeštanje. Kliknite na Normalno u oknu Lejeri, dok se krećete kroz različite preglede, Photoshop sada prikazuje pregled.

NAPOMENA OKO LICENCE: Pre-activated software, so no key is provided or required.

Title

Go to Top