Micosoft OFFICE Professional Plus 2021 – Legalna aktivacija- Product key-ključ

9.00 30.00 

Uz Microsoft Office 2021 Professional Plus, dobićete ključne Microsoft alate da biste bili organizovani i produktivni, bilo da se radi o poslu ili u udobnosti sopstvenog doma.

U ovom paketu ćete dobiti Word, Excell, Poverpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access i Skype.

Sve aplikacije se često ažuriraju tako da ćete uvek biti u toku sa najnovijim funkcijama.

Podignite svoje pisanje na viši nivo uz Microsoft Word, program za obradu teksta, savršen je alat za blogere, pisce, studente ili novinare koji rade na profesionalnim dokumentima. Koristite prilagođene šablone i dodatne funkcije da biste svoje pisanje odveli korak dalje.

Microsoft Excell je program za tabelarne proračune. Kreirajte profesionalne tabele za finansijske izveštaje koristeći prilagođene šablone ili kreirajte sopstvene koristeći moderne formule i proračune.

⌛POPUST TRAJE JOŠ!

Opis

Micosoft OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2021 za Windows

Uz Microsoft Office 2021 Professional Plus, dobićete ključne Microsoft alate da biste bili organizovani i produktivni, bilo da se radi o poslu ili u udobnosti sopstvenog doma. U ovom paketu ćete dobiti Word, Excell, Poverpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access i Skype. Sve aplikacije se često ažuriraju tako da ćete uvek biti u toku sa najnovijim funkcijama.

Podignite svoje pisanje na viši nivo uz Microsoft Word. Microsoft Word, program za obradu teksta, savršen je alat za blogere, pisce, studente ili novinare koji rade na profesionalnim dokumentima. Koristite prilagođene šablone i dodatne funkcije da biste svoje pisanje odveli korak dalje.

Microsoft Excell je program za tabelarne proračune. Kreirajte profesionalne tabele za finansijske izveštaje koristeći prilagođene šablone ili kreirajte sopstvene koristeći moderne formule i proračune.

Kreirajte uredne prezentacije uz Microsoft PowerPoint da biste se izdvojili od ostalih. Koristite animacije i unapred napravljene šablone da poboljšate svoje prezentacije. Savršeno za studente i vlasnike preduzeća.

Microsoft Publisher, iako sličan Vord-u, predstavlja alatku za objavljivanje osnovnog nivoa dizajniranu za kreiranje knjiga, letaka ili raznih promotivnih dokumenata.

Outlook je Microsoft-ova usluga e-pošte koja je jednostavna za korišćenje. Desktop aplikacija nudi detaljnije funkcije od usluge Outlook Outlook. Savršen alat za sve vaše potrebe e-pošte.

OneNote se najbolje koristi u okruženju za saradnju. Ubacite pojedinačne beleške, slike ili drugi sadržaj koji se nalazi na internetu i podelite sa kolegama ili porodicom dok sve to čuvate na jednoj bezbednoj lokaciji kojoj je lako pristupiti.

Access je softver za upravljanje bazom podataka. Ako trebate da napravite i kreirate bazu podataka ili veb aplikaciju da biste efikasnije radili, onda je ovo za vas. Sa unapred napravljenim šablonima kreirajte veb aplikacije koje rade kroz pregledač ili baze podataka bez potrebe za kodiranjem.

Povežite se sa svojim timom bilo gde koristeći klijente širom Vindovs, Mac, iOS i Android™ ili dovedite udaljene učesnike u prostore za sastanke svih veličina pomoću Skipe-a za posao. Jednim klikom svako može da se pridruži vašem sastanku na mreži, sa bilo kog uređaja. Možete odabrati da se sastanete odmah ili zakazati iz Outlook-a za kasnije.

Dodatne informacije

1 ili 5 PC trajna aktivacija

za 1 PC, ZA 5 PC

Title

Go to Top