Microsoft Office 365 -E3 za 5 jedinica Win, Mac Pro i Android

6.00 8.00 

Microsoft Office 365 – Lifetime-Trajna Subscription ZA PET JEDINICA (5 PC/Mac/Mobile)

Legalni account lifetime nalog sa mogućnošću instalacije do 5 jedinica (PC/MAC/Mob/Tablet )

ŠTA DOBIJAM? 

Dobijate username-korisničko ime i password-lozinku (koju odmah možete promeniti) za pristup Office 365 portalu. Korisničko ime je unapred definisano i ne može se menjati niti se vezati za neko vaše staro korisničko ime!

– Office 365 A1 – ovo su akademski nalozi-accounts za 5PC cloudom – JEFTINIJA i rizična verzija
– Office 365 E3 –  ovo su Enterprise accounti i rešenje sa naprednijom zaštitom i gde su veće analitičke mogućnosti uz najvažniju stvar da su ovo „SIGURNIJI“ NALOZI

  • BONUS JEAdobe photoshop 2021 CC PREACTIVATED DOWNLOAD LINK, za ovaj najbolji graphic PROGRAM

GARANCIJA 5-7 DANA (u tom periodu pomažemo oko aktivacije a pole toga nemamo podršku MS partnera niti refundaciju niti mogućnost da povratimo novac pa morate iskoristiti nalog u tom roku)

OVO SU TRAJNE BIZNIS AKADEMSKE LICENCE – UZ NAPOMENU DA SVAKA STUDENTSKA LICENCA NOSI 彡DOZU RIZIKA U SMISLU DA RECIMO ZA PRAVNA LICA OBAVEZNO PREPORUČUJEMO GODIŠNJU ČLANARINU (sve što je jeftino ima i neki nedostatak i rizik i od 100 naloga par accounta se isključi posle godinu dana – BLOKIRAJU se nalozi od  strane Microsofta pošto ta ustanova izgubi status akademske (tada korisniku dajemo popuste i alternative)

Ove E3 Enterprise licence tj nalozi su neznatno bolji ali opet postoji doza rizika (MI DAJEMO 6 meseci garancije uz CLOUD.

NAPOMENA: Nije moguće spajati stari i novi nalog-account (dakle biznis skype nalog neće da vam finkcioniše…)

Opis

Microsoft Office 365 – Lifetime-Trajna Subscription (5 PC/Mac/Mobile) ENTERPRISE EDICIJA E3 –

  • BONUS JEAdobe photoshop 2021 CC PREACTIVATED DOWNLOAD LINK za ovaj najbolji graphic PROGRAM

Legalna (Lifetime-Večno je u Vašem vlasništvu) digitalna licenca-account nalog za Office 365 sa mogućnošću instalacije do 5 jedinica (PC/MAC/Android. . . )

ŠTA DOBIJAM?
=============
Dobijate username-korisničko ime i password-lozinku (koju odmah možete promeniti) za pristup Office 365 portalu. Korisničko ime je unapred definisano i ne može se menjati niti se vezati za neko vaše staro korisničko ime!
Sa portala (iz Browsera) možete pokretati online Office aplikacije (ne morate ih instalirati). Možete ih pokretati gde god da se nalazite. Takodje možete instalirati Office 365 na računar na koji želite. Sa portala takođe možete da obrišete instalaciju sa nekog računara i da instalirate na drugi.

NAPOMENA: Nije moguće dodati već postojeći Microsoft nalog već se koristi sa nalogom koji dobijate prilikom kupovine (I KAKO REKOSMO TU MOŽETE MENJATI LOZINKU).  Ovo može izazvati probleme ako koristite Skype ili OneDrive sa nekim već postojećim korisničkim imenom

✔️ Instant isporuka odmah čim javite da ste uplatili ili dobijemo SMS od banke ili pošte šaljemo sve detalje ovde ili na Email ili viberom. . .

ŠTA PAKET SADRŽI? 

Paket sadrži sve standardne Office 2019 programe (Word, Excel, Access, PowerPoint, Onenote, Onedrive, Outlook, Skype itd itd. ). Možete instalirati na računar OFFLINE standardnu verziju pa pokretati iz Start menija ili pokretati i gledati dokumenta online (ulogujete se na office.com i imate online verziju ali je ne morate koristiti).

DETALJI I NEKE NAPOMENE
=============================

– Office 365 A1 – ovo su A1 akademski nalozi-accounts za 5PC cloudom – JEFTINIJA i rizična verzija (nekada MS ukine status akademske institucije)
– Office 365 E3 –  ovo su Enterprise accounti i rešenje sa naprednijom zaštitom i gde su veće analitičke mogućnosti uz najvažniju stvar da su ovo „SIGURNIJI“ NALOZI

GARANCIJA – trajna ali je poželjno obaviti instalaciju i aktivaciju 5-7 DANA nakon kupovine (u tom periodu pomažemo oko aktivacije a pole toga nemamo podršku MS partnera niti refundaciju niti mogućnost da povratimo novac pa je poželjno da iskoristiti nalog u tom roku)

OVO SU Lifetime BIznis A1 Akademske LICENCE – UZ NAPOMENU DA SVAKA STUDENTSKA-AKADEMSKA LICENCA NOSI 彡DOZU RIZIKA U SMISLU DA RECIMO MSoft NEKOJ INSTITUCIJI VREMENOM MOŽE UKINUTI pomenuti STATUS AKADEMSKE institucije i samim time joj ukinuti i office accounte-naloge. Iako se to dešava jako retko dužni smo da to napomenemo i preporučimo Enterprise naloge i office accounte

Ove E3 Enterprise licence tj nalozi su znatno bolji (svakako imate par godina usluge uz CLOUD pri čemu kod OneDrive nalog-a nije moguće spajati stari i novi nalog-account. . . ) SVAKAKO PREPORUKA ZA E5 naloge-accounts

KAKO IDE POSTUPAK

1. Ulogujete se sa podacima koje Vam pošaljemo nakon uplate na: http://portal.office.com
2. Prvi put morate postaviti svoju lozinku: obavezno je zapamtite jer nema načina da se povrati ako je izgubite.
3. After you have logged in and are on the main page „https://www.office.com/“, kliknite na „Install Office Applications“ in the upper right corner and then click on install other applications of office. Select the language and type of architecture according to the characteristics of your computer. An automatic Download function should now be done!


4. Install the product with the downloaded file on your computer. Ponekad se desi da se login podaci vrate na neki stari nalog koji ste imali pa nam se javite.


U slučaju problema mogu ja pomoći preko Team Viewera ili AnyDesk-a (pošaljite ID i pass)
https://www.teamviewer.com/sr/download/windows/  ili https://download.anydesk.com/AnyDesk.exe

TUTORIAL Video:

Link uputstvo
===============
https://drive.google.com/file/d/1PNuGk2CDEKBDfvY11hnduEZ8qGFKPWaU/view?ths=true

Dodatne informacije

Verzija

Office 365 A1 academic, Ofice 365 E5 Enterprise

Go to Top