Microsoft Office 365 -za 5 jedinica: Win, Mac, Pro, Android

3.00 5.00 

Microsoft Office 365 – Account-Nalog Za PET JEDINICA (5 PC/Mac/Mobile) – garancija je 12 meseci a nalog ne možete spajati sa nekim novim…

AKO ŽELITE VERZIJU OFFICE-a SA TRAJNOM GARANCIJOM NARUČITE PRO PLUS VERZIJU

ŠTA DOBIJAM? 

Dobijate username-korisničko ime i password-lozinku (koju odmah možete promeniti) za pristup Office 365 portalu. Korisničko ime je unapred definisano i ne može se menjati niti se vezati za neko vaše staro ILI NOVO korisničko ime E-mail!

– Office 365 A1 – ovo su akademski nalozi-accounts za 5PC cloudom – JEFTINIJA i rizična verzija
– Office 365 E3 –  ovo su Enterprise accounti i rešenje sa naprednijom zaštitom i gde su veće analitičke mogućnosti ali i ovde dajemo 6 meseci garancije

  • ACCOUNT ZA 5 JEDINICA – GARANCIJA 12 MESECI

SVAKI account-nalog NOSI 彡DOZU RIZIKA U SMISLU DA RECIMO ZA PRAVNA LICA OBAVEZNO PREPORUČUJEMO GODIŠNJU ČLANARINU (sve što je jeftino ima i neki nedostatak i rizik) pa tako od 100 naloga par accounta se isključi posle godinu dana – BLOKIRAJU se nalozi od  strane Microsofta pošto ta ustanova izgubi status akademske (tada korisniku dajemo popuste i alternative)

Opis

Microsoft Office 365 – Account-Nalog za 5 PC/Mac/Mobile jedinica – A1- Academic i E3 Enterprise EDICIJE

  • DOBIJATE NALOG ZA 12 MESECI I KOJI NIJE MOGUĆE SPAJATI SA NEKIM STARIM ILI NOVIM ACCOUNTOM

Legalan account za 5 jedinica za Win/MAC/Android uz 10 meseci GARANCIJE pa je zato naša preporuka Office 2019/2021 Pro Plus product keys – online aktivacioni ključ (nema PHONE activation) koji je Lifetime TRAJNA garancija (Lifetime-Večno je u Vašem vlasništvu)

ŠTA DOBIJAM?
=============
Dobijate username-korisničko ime i password-lozinku (koju odmah možete promeniti) za pristup Office 365 portalu. Korisničko ime je unapred definisano i ne može se menjati niti se vezati za neko vaše staro ili neko novo korisničko ime-Email!

✔️ Instant isporuka odmah čim javite da ste uplatili ili dobijemo SMS od banke ili pošte šaljemo sve detalje ovde ili na Email ili viberom. . .

ŠTA PAKET SADRŽI? 

Paket sadrži sve standardne Office 2019 programe (Word, Excel, Access, PowerPoint, Onenote, Onedrive, Outlook, Skype itd itd. ). Možete instalirati na računar OFFLINE standardnu verziju pa pokretati iz Start menija ili pokretati i gledati dokumenta online (ulogujete se na portal.office.com i imate online verziju ali je ne morate koristiti).

DETALJI I NEKE NAPOMENE
=============================

– Office 365 A1 – ovo su A1 akademski nalozi-accounts za 5PC cloudom – JEFTINIJA i rizična verzija (nekada MS ukine status akademske institucije)
– Office 365 E3 –  ovo su Enterprise accounti i rešenje sa naprednijom zaštitom i gde su veće analitičke mogućnosti ali i ove naloge ponekad ukinu posle par godina pa ne preporučujemo da OneDrive Cloud bude jedina solucija i backup!

GARANCIJA – a zbog mogućnosti da nalog-account bude ukinut je 6 meseci

Napomena!!!!:
– Ne možete produžiti stari nalog ili ovaj vezivati za neke druge naloge (posebno ako vezujete Biznis verziju Skype ili One Note… Dakle nije moguće povezati stari i novi account-Email)
– Ovo je dakle novi account-nalog (nova E-mail adresa – username i pass)…  AKO UKINU NALOG POSLE PAR GODINA GUBITE CLOUD, IMAJTE TO U VIDU

 

U slučaju potrebe ili problema u toku instalacije pošaljite nam ID i pass iz Team Viewera ili AnyDesk-a (pa ćemo pomoći daljinski)
https://www.teamviewer.com/sr/download/windows/  ili https://download.anydesk.com/AnyDesk.exe

TUTORIAL Video:

Link uputstvo
===============
https://drive.google.com/file/d/1PNuGk2CDEKBDfvY11hnduEZ8qGFKPWaU/view?ths=true

Dodatne informacije

Verzija

Office 365 A1 academic, Ofice 365 E5 Enterprise

Title

Go to Top