Microsoft Office Pro Plus 2016/2019 trajna aktivacija

6.00 9.00 

NIJE NA STANJU -PRODATO!

MS Office 2019 Pro Plus

Office 2019/2021 PRO Plus je najnovija verzija Office paketa kompanije Microsoft.  Office 2019 sadrži nove verzije aplikacija Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access.

Svi ovi alati su redizajnirani i sa novim i unapređenim funkcionalnostima tako da novi Office servisi  omogućavaju još lakši, bolji i brži rad, a posebna pažnja je posvećena tome da se omogući što veća mobilnost u radu, razmena ideja i fleksibilnost u pronalaženju rešenja.

Office 2016/2019 Pro plus sa product key-ključem uz link za download je sjajno i pre svega LIFETIME-TRAJNO rešenje (radi i posle reinstalacije ili čak i zamene računara i daćemo uputstvo kako da sa jednog PC prebacite NA drugi PC pomoću BIND verzije A IMAMO I KLJUČ – PRODUCT KEY ZA 5 PC JEDINICA)

⌛POPUST TRAJE JOŠ!

Opis

logo

Office 2016/2019 PRO Plus vas vodi na sledeći nivo produktivnosti. Kreirajte prezentacije, modele podataka i izveštaje pomoću alata i mogućnosti poput PoverPoint Morph-a, novih tipova grafikona u programu Ekcel i poboljšanog mastila u svim aplikacijama. Lakše upravljajte vremenom, e-poštom i kontaktima pomoću funkcija kao što su Fokusirana poštanska pošta, kartice sa rezimeom putovanja i isporuke u programu Outlook i Režim fokusa u programu Vord.

Paket se isporučuje sa sledećim programima:

outlook Outlook

Jednostavno upravljajte e-poštom, kalendarom, kontaktima i zadacima. Podrška za push e-poštu redovno ažurira vašu poštansku poštu, poruke povezane sa grupnim prikazom grupa i kalendare možete pregledati uporedo radi planiranja.


word Word

Stvorite i delite dokumente profesionalnog izgleda sa najsavremenijim alatkama za uređivanje, pregled i deljenje. Nova kartica Dizajn pruža brz pristup funkcijama, a Smart Lookup prikazuje relevantne kontekstualne informacije sa veba direktno u programu Word.


excel Excel

Analizirajte i vizualizujte svoje podatke na nove i intuitivne načine pomoću svežeg korisničkog interfejsa i omiljenih tasterskih prečica. Iskoristite funkcije poput paketa alatki za analizu, rezača i kreatora formula da biste uštedeli vreme, tako da se možete usredsrediti na uvide.


pp PowerPoint

Stvorite, sarađujte i efikasno predstavite svoje ideje novim prelazima slajdova i poboljšanim oknom zadataka Animacije. Komentari na niti pored slajdova pomažu vam da u svoje prezentacije uvrstite povratne informacije.


access Access

Access je jednostavan alat za brzo kreiranje aplikacija baza podataka zasnovanih na pregledaču koje vam pomažu da vodite posao. Podaci se automatski čuvaju u SKL bazi podataka, tako da su sigurniji i skalabilniji nego ikad.


publ Publisher

Jednostavno kreirajte, personalizujte i delite širok spektar publikacija profesionalnog kvaliteta. Zamenite slike jednostavnim prevlačenjem ili ispuštanjem ili dodajte slike direktno iz svojih mrežnih albuma. Koristite specijalne efekte da biste istakli svoje publikacije.

NAKON UPLATE DOBIJATE PRODUCT KEY-KLJUČ KOJI SE PONEKAD AKTIVIRA PREKO LINKA (Phone activation) ili „uobičajeno“

Download link:

Idete na setup.office.com unesete product key i odaberete region i jezik i kreće download…

PHONE ACTIVATION (telefonska aktivacija preko linka ili ONLINE aktivaciju gde samo unesete ključ)

UPUTSTVO kako da aktivirate pro plus 2019/2021 MALO UPUTSTVO JE OVDE


Ako se ne možete snaći daljinski ćemo obaviti instalaciju i aktivaciju preko Team Viewera
================================================================
Preuzeti Team Viewer i poslati mi ID i password sa početnog ekrana
https://www.teamviewer.com/sr/download/windows/
===============================================================

Dodatne informacije

Verzija

2016 pro plus, Office 2019 pro plus, Office 2021 pro plus

Phone activation

Phone Telefonska aktivacija, Online (nije Phone activation)

Broj računara

Za jedan PC, 5 računara

Title

Go to Top