Windows 10 PROffessional 32/64bit Licenca – Product Key – AKTIVACIJA

/, kljucevi product key, Softver, Windows/Windows 10 PROffessional 32/64bit Licenca – Product Key – AKTIVACIJA

Windows 10 PROffessional 32/64bit Licenca – Product Key – AKTIVACIJA

12.00$

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO – REFURBISHED OEM DIGITAL (kliknite na link i proverite jeli univerzalsoft zvanični distributer Microsoft-a za Srbiju) LICENSE – a OCENE ovog i ostalih artikala možete videti na sajtu kupujemprodajem.com

DOWNLOAD, AKTIVACIJA-product key WINDOWS PRO 32/64 bit LICENCA I TRAJNA REGISTRACIJA (sve dobijate nakon uplate)

NAPOMENA: ovo nije nikakav krek ili besplatna aktivacija, besplatan KLM win 10 aktivator, besplatan kljuc za windows i slične rizične i opasne stvari koje korisnici iz neznanja koriste i rizikuju da budu pokradeni ili oštećeni na razne načine (da ne nabrajamo…)

OBEZBEDITE POVOLJNO LEGALNE WINDOWS LICENCE KLJUČEVE 

Opis

Microsoft WINDOWS 10 PRO – Product keys trajna licenca za 1 PC

OCENE artikala možete pogledati na kupujemprodajem.com ili Limundu

WINDOWS 10 PRO KEY 32/64 BIT GENUINE ORIGINAL OEM LICENCE CODE – Product key trajna OEM digitalna windows licenca za jedan računar (ovo nije nikakav krek ili lažni aktivator, ovo su MS REFURBISHED product keys)

Šta su to REFURBISHED OEM licence?

Ukratko rečeno to su NOVOGENERISANE licence na ime starih pokvarenih računara (scraped PC) koje Microsoft dozvoljava da se iskoriste (mi pošaljemo COA ID sa starih računara i dobijemo nove OEM refurbished licence gde za pravna lica vrednost novogenerisanih licenci određuje Microsoft, dakle product key i refurbished COA nalepnice) iako je nekada OEM licenca išla isključivo zajedno uz računar…

Postoje dve vrste REFURBISHED licenci to su COMERCIAL i CITIZENSHIP i ove prve su validne i za pravna lica i na veliko ali su oko 40-50$ to Microsoft proceni kada mu pošaljemo stari COA ID… Citizenship licence su namenjene pre svega HUMANITARNIM I NEPROFITABILNIM ORGANIZACIJAMA,  CRKVAMA I AKADEMSKIM USTANOVAMA ali i siromašnim fizičkim licima (zar to nije velika većina nas?)

Legalan Windows 10 pro – mali istorijat
Microsoft je otvorio “prozor” tj. priliku za potrošače koji kupuju refurbished računare. Svi znamo šta znači refurbished računar, dakle računari koja nisu novi i sklepani su od korišćenih komponenti… Tako da je Microsoft i njima dao priliku da budu licencirani i legalni po znatno nižim cenama.

Kako je to i kada počelo!
Još daleke 2004 godine Microsoft provodi jedinstveno istraživanje u saradnji sa Gartnerom, gde je utvrđeno da je tada bilo na tržištu 150 miliona Windows računara od kojih je na oko 20 miliona, napravljen refurbished, a zatim preprodan novom kupcu. Da bi 3 godine kasnije 2007 ustanovili da postoji 28 miliona Windows računara koja su refurbished, u tom trenutku to je bilo oko 10% ukupnog svetskog tržišta licnih računara.

NAČINI UPLATE (pored eshop paymant gateway-a)
Broj racuna : 160-5600100687106-89INTESA
Broj racuna: 115-0381637747910-83 – TELENOR
PostNET: dati Lazic Nenad i 063/774-79-10
Paypal: dati novac za univerzalsoft(et)yahoo.com

Aktivacija microsoft Windows 10 pro 32/64 bit refurbished OEM licence product key ide ovako

MICROSOFT 10 PRO DOWNLOAD LINK besplatan download uz licencu i aktivaciju

Kliknite OVDE za malo VIDEO Uputstvo-TUTORIAL oko aktivacije. (Nakon instalacije idete desni klik na Start menu pa selektujete System i na dnu imate Change product key i tu ga unesete i dobijate poruku)


 

Dodatne info

Broj licenci

1 licenca – product key, 1 licenca – product key stranih distributera, 3 licence, 5 product keys

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO & OFFICE 2016 – LEGALNE GENUINE OEM LICENCE – trajne licence za 1 PC
OCENE ovih ARTIKALA možete videti na popularnom kupujemprodajem