GPS lokator GF-07, GF-08 tragač prisluškivač – preko SIM kartice

Home/Akcija, MISC, Razno, Špijunski alati, Spy alati, Vidgeti/GPS lokator GF-07, GF-08 tragač prisluškivač – preko SIM kartice

GPS lokator GF-07, GF-08 tragač prisluškivač – preko SIM kartice

15.00 30.00 

1 na zalihama

GF-07, GF-08 – prisluškivači preko SIM kartica(razni modeli)

GSM (ili GPRS ili LHMS) prisluškivač postavite na neko skriveno mesto (prvo ga napunite preko USB ulaza) i nakon se u njega ubaci SIM kartica, aktivira se na poziv sa Vašeg telefona (bez ikakvog signala i nečujno pa niko ne primeti da ste počeli da ga snimate) uključuje mikrofon i od tog trenutka Vi osluškujete prostor gde je uređaj ili možete da snimite sliku ili da podesite na autodetekciju zvuka (pozove vas kada čuje zvuk)

Poseduje i aktivaciju na glas, aktivira se kada se u prostoriji gde je postavljen dostigne određen nivo zvuka, tada Vas prisluškivač poziva na Vaš telefon nečujno i bez ograničenja u dometu.

Radi na svim mrezama, kompatibilan je sa svim karticama svih operatera i ima par modela…

⌛POPUST TRAJE JOŠ!

Opis

GSM prisluškivač GF-07 , GF-08 i A8

Mini GPS Tracker Anti-theft Device Smart Real-time Locator Voice Remote Recorder
==============================================================================
Glasovna kontrola (BUBICA-prisluškivač) GSM GPRS kontrola kretanja u realnom vremenu (za vozila, bicikle, motocikle, starije i dementne osobe. . . )

NEPRIMETNO PRAĆENJE
=========================
KAČI SE MAGNETOM NA NEKU METALNU POVRŠINU (auta, bicikla ili se stavi u nečiju torbu, džep svakako je mali i neprimetan i ne čuje se kada ga zovete ili mu tražite lokaciju pa onaj koji to nosi nema mogućnosti da to lako vidi i uoči! ! ! )

OPIS-UPUTSTVO
===============
– BUBICA TRAGAČ FUNKCIONIŠE KADA UREĐAJU POŠALJETE SMS I DOBIJETE UZVRATNU PORUKU SA LOKACIJOM (vidite preko Google mapa gde se uredjaj-osoba nalazi)
PODRŽAVA:  WiFi, LBS, GPS and BEIDOU (NAVIGACIONI SISTEM).
– Ukoliko pozovete uredjaj (u njega ste prethodno ubacili SIM karticu koja ima minimum kredita i napunili ga par sati) možete da čujete šta se dešava okolo uredjaja 5-10 metara i da dobijete LOKACIJU (NAPREDNI SISTEM KOJI NIJE SAMO GPS KAO KOD MODELA GF 07 ILI A8)

Poseduje i aktivaciju na glas, aktivira se kada se u prostoriji gde je postavljen dostigne određen nivo zvuka, tada Vas prisluškivač poziva na Vaš telefon nečujno i bez ograničenja u dometu.

Radi na svim mrezama, kompatibilan je sa svim karticama svih operatera i ima dva mikrofona

 

GPS lokator GF 07 traker Magnetni tragač – prisluškivač i bubica ★彡- GF-21 je napredniji model

Pošaljete SMS sa porukom  777dobijete tačne koordinate i lokaciju gde je uredjaj (I ČUJETE ŠTA SE DEŠAVA U KRUGU 5 METARA) a koji ste prethodno ubacili u torbu svoga deteta ili okačili na ogrlicu kućnog ljubimca (primena je mnogostruka jer je uređaj manji od šibice)

Pogodna za vozila, bicikle, motocikle, osobe starije i dementne, sa glasovnom kontrolom GSM GPRS kontrolom kretanja u realnom vremenu čujete šta se dešava u krugu 5 metara i slanjem sms poruke dobijate GPS lokaciju (sa google maps koordinatama, imenom grada i ulice. . . )

KOMANDE ZA GF-07

  • Pošaljite 777 i dobijate koordinate
  • Slanjem 666 dobijate poziv od uredjaja na detekciju 30 db i preko te jačine (uredjaj vas zove kada god detektuje neki zvuk)
  • Slanjem SMS-a 444 se vrši resetovanje svih zadatih komadi tipa da šalje lokaciju ili Vas zove
  • FABRIČKI RESET slanjem SMS 999

Specifikacije:
Veličina izgleda: 3.5cm * 2.0cm * 1.4cm (L * V * H) /1.38*0.79*0.55 ”
Vreme čekanja: 12 dana
Radno vreme 4-6 dana
Trajanje neprekidnog poziva: 150-180 minuta
Standard mreže: GSM / GPRS
Vreme pozicioniranja GSM: 25 sekundi
Podržane zemlje: AZIJA, Severna Amerika, EU (Uključujući Balkan i zemlje okruženja)

Ovaj proizvod je ograničen na ličnu bezbednost, anti-krađu i protiv krađe. Strogo je zabranjeno da se koristi ilegalno. Sve zakonske obaveze koje iz njih proizilaze snosi korisnik.

Paket sadrži:
1 k GPS Tracker
1 k kabl za punjenje
1 k Uputstvo na ENG ali imate video

Facebook Comments

Dodatne informacije

MODEL GSM UREĐAJA

GPS GF-07 tragač-prisluškivač, GF-21 napredniji i tačniji tragač-prisluškivač, N9 bubica prisluškivač, GF-09 GPS tragač – prisluškivač, GF-08 GPS tragač-prisluškivač uz kamericu, A8 bubica i tracker

Go to Top