GSM Prislučkivač N9 i GF-07 i lokator preko SIM kartice sa AKTIVACIJOM NA ZVUK

/, MISC, Razno, Špijunski alati, Spy alati, Vidgeti/GSM Prislučkivač N9 i GF-07 i lokator preko SIM kartice sa AKTIVACIJOM NA ZVUK

GSM Prislučkivač N9 i GF-07 i lokator preko SIM kartice sa AKTIVACIJOM NA ZVUK

14.00 19.00 

1 na zalihama

N9 – prisluškivac preko SIM kartica

GSM prisluškivač N9 postavite na neko skriveno mesto (prvo ga napunite preko USB ulaza) i nakon se u njega ubaci SIM kartica, aktivira se na poziv sa Vašeg telefona (bez ikakvog signala i nečujno pa niko ne primeti da ste počeli da ga snimate) uključuje mikrofon i od tog trenutka Vi osluškujete prostor gde je uređaj N9 postavljen. ..

Poseduje i aktivaciju na glas, aktivira se kada se u prostoriji gde je postavljen dostigne određen nivo zvuka, tada Vas prisluškivač poziva na Vaš telefon nečujno i bez ograničenja u dometu.

Radi na svim mrezama, kompatibilan je sa svim karticama svih operatera i ima dva mikrofona

⌛POPUST TRAJE JOŠ!

Opis

GSM prisluškivač N9 postavite na neko skriveno mesto (prvo ga napunite preko USB ulaza) i nakon se u njega ubaci SIM kartica, aktivira se na poziv sa Vašeg telefona (bez ikakvog signala i bečujno pa niko ne primeti da ste počeli da ga snimate) uključuje mikrofon i od tog trenutka Vi osluškujete prostor gde je uređaj N9 postavljen. ..

Poseduje i aktivaciju na glas, aktivira se kada se u prostoriji gde je postavljen dostigne određen nivo zvuka, tada Vas prisluškivač poziva na Vaš telefon nečujno i bez ograničenja u dometu.

Radi na svim mrezama, kompatibilan je sa svim karticama svih operatera i ima dva mikrofona

OPIS
Ovaj uređaj vam omogucava da slusate šta se dešava na nekom mestu ili prostoru i dovoljno je da samo nazovete SIM karticu koju ste ubacili u ovaj uredjaj pre toga!
Nakon nazovite broj, ovaj uređaj će automatski odgovoriti, i radi kao telefon sa automatskim odgovorom bez spoljnjeg zvučnika.

Karakteristike proizvoda:  
• Rad frekvencije (900MHz, 1800MHz, 1900MHz)
• Ultra mali dimenzija: 4 x 3 x 1 (cm)
• Težina: samo 24 G
• Odlican kvaliteta zvuka

 

Specifikacije:  
• Napajanje: 24 sati Non-stop
• Kartica Kompatibilan sa svim karticama: GSM / SIM
• Mikrofon Raspon (merač): 5 ~ 7 (radijusa)
• Primanje Osetljivost: – 10 K
• Radna Temperatura: -40 ~ 50’C
• Reagovanje Frekvencija: 1.2K ~ 800Khz
• Stand-by vreme: 3-5 dana, Radno vreme: 5 sati
• Odobreno: CE / FCC
• Sve GSM SIM kartice su kompatibilne – sim free

Uputstvo za rad:

* Stavljanje u pogon: otvorite zadnji poklopac i instalirajte GSM SIM karticu, uređaj će se pokrenuti i indikatorske blink indikatori će se automatski uključiti, trajće 3 sekunde, nakon što se svetla isključe molimo zatvorite poklopac i sada možete početi koristiti.

* Monitoring: Nakon uspešnog pokretanja, možete koristiti telefon ili mobilni telefon za biranje SIM broja u alarmnom sistemu, nakon što se on poveže, on će pokupiti vaš poziv i tada ćete moći čuti obližnji glas unutar 10 metara nekoliko sekundi. * Indikator kućnog punjača svetli status prilikom punjenja: kada je N9 u toku punjenja, zeleno i crveno svetlo kućnog punjača će biti uključeno; kada je uređaj potpuno napunjen, zeleno svetlo će se isključiti i crveno svetlo će se nastaviti.

  • Podešavanje broja i uređaja: Koristite telefon ili mobilni telefon da biste birali broj SIM kartice koja je instalirana u uređaju, nakon što čujete 3 sekunde glasa, odmah prekinite vezu, a alarmni sistem će postaviti broj za biranje kao default broj za podešavanje. Podrazumevani status uređaja je status alarma, nakon što je jačina glasa veća od 45dB unutar 4 metra, automatski će birati broj i alarmiraće se za početak rada.

Acoustic Alarm Function Setting: pošaljite SMS poruku “1111” na SIM broj koji ste ubacili u uređaj i tako ste  uključili MOD alarm-Čekanje na zvuk i buku. Pošaljite SMS poruku “0000” da isključite MOD kada je N9 u MODu alarma i čeka da buka pređe 9decibela kada će vas pozvati na broj koji ste pre toga  podesili kao default.

Napomena: Pre ovog podešavanja (ON/OFF alarma i MOD-a koji čeka na zvuk i buku nakon će vas pozvati) morate podesiti default broj na koji će poziv biti izvršen nakon se alarmira N9 prisluškivač !

Paket uključuje:
1 x Mini GSM SPY uređaj
1 x USB kabl
1 x punjač (110V-240V)


GPS lokator GF 07 traker Magnetni tragač – prisluškivač i bubica ★彡

Pošaljete SMS sa porukom  777dobijete tačne koordinate i lokaciju gde je uredjaj (I ČUJETE ŠTA SE DEŠAVA U KRUGU 5 METARA) a koji ste prethodno ubacili u torbu svoga deteta ili okačili na ogrlicu kućnog ljubimca (primena je mnogostruka jer je uređaj manji od šibice)

Pogodna za vozila, bicikle, motocikle, osobe starije i dementne, sa glasovnom kontrolom GSM GPRS kontrolom kretanja u realnom vremenu čujete šta se dešava u krugu 5 metara i slanjem sms poruke dobijate GPS lokaciju (sa google maps koordinatama, imenom grada i ulice. . . )

Specifikacije:
Veličina izgleda: 3.5cm * 2.0cm * 1.4cm (L * V * H) /1.38*0.79*0.55 ”
Vreme čekanja: 12 dana
Radno vreme 4-6 dana
Trajanje neprekidnog poziva: 150-180 minuta
Standard mreže: GSM / GPRS
Vreme pozicioniranja GSM: 25 sekundi
Podržane zemlje: AZIJA, Severna Amerika, EU (Uključujući Balkan i zemlje okruženja)

Ovaj proizvod je ograničen na ličnu bezbednost, anti-krađu i protiv krađe. Strogo je zabranjeno da se koristi ilegalno. Sve zakonske obaveze koje iz njih proizilaze snosi korisnik.

Paket sadrži:
1 k GPS Tracker
1 k kabl za punjenje
1 k Uputstvo na ENG ali imate video

Facebook Comments

Dodatne informacije

MODEL GSM UREĐAJA

GSM N9 PRISLUŠKIVAČ, GPS GF-07 tragač-prisluškivač

Call Now Button