Čuvajte se prevare (proverite koji tačno ključ dobijate) imate softver i alat ispod:

http://showkeyplus.findmysoft.com/   – free MS softver proverava vrstu ključa koji dobijete

Evo nekoliko primera

OVO JE NEVALIDAN WIN 10 PRODUCT KEY KOJI DAJE PORUKU O GREŠCI


OVO JE MAK (Multi Activation Key i ako krši smernice i kupljen je recimo ukradenom kreditnom karticom možete imati problema)


OVO JE VALIDAN RETAIL WIN 10 PRO PRODUCT KEY – KLJUČ


Obratite pažnju i na ove stvari (sve ove situacije su rizične i zbog par dolara koje ćete možda sada uštedeti Vi možete imati kasnije probleme):
– Product keys-ključ je kupljen ukradenom kreditnom karticom
– kupio je u državi gde je cena niža zbog lošije ekonomije
– uzeo je (ukrao) od firme koja je dobila popust na količinu
– Kupili ste ključ koji ne traje permanentno – lifetime doživotno a kako da to proverite (pa ukucajte u CMD promptu komandu slmgr /xpr i dobijate prozor sa datumom isteka!

KAKO DA PROVERITE DOKLE TRAJE VAŠ PRODUCT KEYSLIKA PRIMER


NAPOMENA -garancija
========================
– KLJUČ JE TRAJAN-lIFETIME,  LICENCA JE TRAJNA I NAKON REINSTALACIJE ILI IZMENE HARDVERA (osim izmene procesora, kada se kupuje novi ključ)
– AKTIVACIJU JE POŽELJNO OBAVITI U ROKU 5-7 DANA jer u tom periodu možemo se žaliti distributeru ako ključ recimo javi nekakav problem ili zatraži phone activation
– ✅ GARANCIJA – TRAJNA (nikda se nije desilo da MS ukine naše ključeve)

OPIS-UVOD:
——————
Bojite se win 10 *aktivatora* koji će ukrasti vaše podatke, preuzeti vaš digitalni identitet ili čak i vaše transakcije i bankarski račun. U svakom aktivatoru se potencijalno kriju:  virusi, malware, spyware, trojanci i to se može pretvoriti u dug i komplikovan posao oko zaustavljanja širenja podataka.  Osigurajte se na vreme i kupite legalne validne ključeve uz DVD/USB ili kako se dogovorimo. . .

REŠENJE JE!
——————–
Ključ dolazi sa „scrap“ neprodatih (ili pokvarenih-bačenih) „scrap“ računara koji često (retail se deisntalira i premesti) nisu nikada aktivirali svoju licencu, zato je i cena izuzetno povoljna!   PA KUPITE ONDA WINDOWS 10 PRO/HOME LICENCU ACTIVATION PRODUCT KEY-KLJUČ OD NAS
—————————————————————————————————

KAKVA JE PROCEDURA DA DOBIJEM LICENCE?  
———————————————————–
1) Uplatite i DOBIJATE KLJUČ ODMAH (ISTOGA DANA ali u praksi je to odmah). Javite gde da Vam pošaljemo licence uz uputstvo. . . )
3) Besplatno nudimo daljinsku pomoć Team Viewerom (od 11h-21h) A DOBIJATE LINKOVE OPIS I KLJUČEVE-LICENCE SASVIM DETALJNO UZ SLIKE I VIDEO TUTORIALE (ili mi obavimo aktivaciju)!

Kakva je razlika između OEM, Retail licence i VAL?
==========================================

✅OEM (Original Equipment Manufacturer) licenciranje po pravilu dolazi prilikom kupovine računara. Računari s ovom licencom dolaze s već instaliranim operativnim sistemom i Microsoftovim aplikacijama. OEM licencu nije moguće prenositi na drugi računar i ona je vezana za taj računar dokle god je ispravan i u funkciji.
✅Retail ili FPP (Full Packaged Product) je najjednostavniji tip Microsoft licenci. Funkcioniše tako da se kupi u trgovini ili online i korisnikova je trajno-zauvek. Može se ponovno instalirati i deinstalirati, ali pod uslovom da se upotrebljava samo na jednom uređaju u jednom trenutku. Retail licenca se može deaktivirati s jednog uređaja i instalirati na drugi dok to OEM ne može.
Multiple Activation Key (MAK) activates systems on a one-time basis, using Microsoft’s hosted activation services (which requires connection with a Microsoft activation server). Once computers are activated, no further communication with Microsoft is required