Redizajn sajta se uglavnom preporučuje kada je…

 • Posećenost je opala i sajt nije u vrhu na pretraživačima.
 • Vlasnici nemaju mogućnost da u dovoljnoj meri (ili uopšte) sami ažuriraju sadržaj sajta.
 • Naravno i moderniji i lepši izgled a koji je pre svega PREGLEDAN NA SVIM UREĐAJIMA (mob. friendly) I PLATFORMAMAMA – REZOLUCIJAMA.

Prvi i dosta bitan faktor koji treba imati na umu kada je redizajn u pitanju su vaši stari posetioci. Korisnički interfejs i njihovo dosadašnje iskustvo trebalo bi da budu glavni fokus u bilo kom redizajnu. Tu dolazimo do glavnog problema kako da stari korisnik ne pomisli da se našao na nekom drugom sajtu a ne na onom na koji se do sada navikao i na neki način zapamtio napr. logo, header, boje i ostale elemente sajta… Dakle redizajn mora biti takav da ne oteramo stare korisnike koji zbog drugačije navigacije a starih navika mogu da “pobegnu” sa novog sajta…

web-redesignRedizajn ne obuhvata samo izmenu i modernizaciju izgleda već pre svega i:

 1.  – SEO optimizaciju – pozicioniranje za pretraživače…
 2.  – Novi SEO optimizovani content writing (unikatni tekst) sa modernim slikama i sloganima (copywriting).
 3. – Repository MOBILE Friendly temu koja je prilagođena svim platformama i rezolucijama i jednako se dobro vidi i na tabletu i na telefonu i na računaru.
 4.  – Takav kontekst i seo optimizovane linkove koji će generisati mapu sajta a koja će uticati da se domen nađe u vrhu na pretraživačima.

CMS WP - Joomla

 • UPRAVO TU MI STAVLJAMO FOKUS I DOBIJATE ULTRAMODERAN WEB SAJT KOJI ĆE BITI U VRHU NA PRETRAŽIVAČIMA… Nudimo redizajn postojeće web prezentacije u skladu sa predviđenim zahtevima (prilagođen dizajn po vašim zahtevima uz poboljšanje pozicije na pretraživačima primenom SEO tehnika i pokretanjem google adwords reklamnih kampanja i oglasa gde ste prvi u roku od 24h od uplate).

 

 • redizajn-sajta– Nudimo redizajniranje izgleda sajta, grafički dizajn, dodavanje novih stranica… 
 • – WordPress CMS (Content Management System) gde imate admin na srpskom i lako vršite ažuriranje sadržaja…
 •  – Responsive dizajn (Dizajn prilagođen svim rezolucijama, browserima, tabletima i telefonima)
 •  – Slider, Kontakt Forme, Katalog ili Web Prodavnica, Foto Galerije…
 •  – Integracija sa društvenim mrežama (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+)
 •  – Google mape, statistika poseta itd…
 •  – Konstantno održavanje u smislu radjenja bekapa-rezervne kopije u slučaju da skriptu napadne virus ili se sajt blokira iz bilo kog razloga mi imamo rezervni host  paket i najsvežiju kopiju sajta (dakle, ukoliko ste naručili host paket preko nas, to je obavezno i konstantno), a vrsimo i sitnije izmene iako sami mozete da vršite azuriranje (u samom startu šaljemo tutorial i objašnjavamo kako se radi u Adminu i vrše izmene…