MICROSOFT WINDOWS 10 PRO & OFFICE 2016 – LEGALNE REFURBISHED OEM LICENCE (kliknite na link i proverite jeli univerzalsoft zvanični distributer Microsoft-a za Srbiju) LICENSE – scraped PC
OCENE ovih ARTIKALA možete videti na popularnom oglasnom servisu kupujemprodajem

 

Windows 10 Pro aktivacija registracija download instalacija

Početna » Blog » Windows 10 Pro aktivacija registracija download instalacija

Windows 10 Pro aktivacija registracija download instalacija

Prošle 2017-te saznali smo da postoje “nekakve” REFURBISHED Windows 10 licence koje su jeftinije a legalne i vrlo brzo smo isprobali nekoliko windows 10 pro product keys-a po ceni od desetak evra (ako se dobro sećam) i uz garanciju i refund opciju te prodavnice (AMAZON je recimo prestigao… pardon, vlasnik Amazona je prestigao Bil Gejtsa i to na čuveni Ludi Petak – Black Friday zadnjeg petka u Novembru 2017-te) sve je reseno za dva dana …

Da ne odlazimo u digresiju ali od saznanja, testiranja i preprodaje refurbished licenci, pa sve do momenta kada smo i sami postali ZVANIČNI MICROSOFT REFURBISHED DISTRIBUTERI prošlo je vrlo malo vremena. Jedan korisnik nam je dao link i pitao nas kako možemo da mu dokažemo da smo mi distributeri (u oglasu  nismo to ni tvrdili već da upravo prodajemo licence od stranih distributera) dakle od tog momenta do trenutka kada sam ja položio test iz drugog puta (od pet mogućih) nije prošlo više od 15 dana.

Da, upravo tako se to desilo i sada je UNIVERZALSOFT zvanično Microsoft distributer refurbished licenci za Win 10 PRO 32/64 bit O.S. pa evo i slike u prilog tome!

Pa da krenemo sa objašnjenjem i da dodamo šta sve imaju(mo) refurbished distributeri… DAKLE KRENIMO OD DELA TEKSTA KOJI KAŽE …prema njihovim rečima Microsoft je otvorio “ prozor” tj. priliku za potrošače koji kupuju refurbished računare. Svi znamo šta znači refurbished računar, računari koji nisu novi i sastavljeni su od korišćenih komponenti. Prema rečima novinara Econimic Timesa ovo se može smatrati kao “ hrabar korak softverskog giganta” , drastično smanjenje cena svojih softverskih licenci za refurbished računare, koje možete kupiti kod registrirovanih “ refurbishers” -a (DAKLE ISTO KAO ŠTO NEKI KUPUJU OUTLET OŠTEĆENU ROBU ILI STARU POLOVNU ROBU I RAČUNARE ETO SLUČAJA DA SE TO MOŽE RADITI I SA SOFTVEROM I TU SMO SA NAŠE TAČKE STAVILI TAČKU NA NAŠE NEDOUMICE SUMNJE I SVA PITANJA SU SE U MOMENTU IZGUBILA… MI PRODAJEMO, I TO NE KRIJEMO, WINDOWSE SA POLOVNIH  ILI KAKO BI HRVATI REKLI SA RABLJENIH RAČUNALA I KRAJ PRIČE ENDE KONEC… HVALA MICROSOFTU NA OVOJ OPCIJI A MI PRIDODAMO NA NASLOV, PRODUCT KEY… SCRAPED PC …)

ALI EVO JOŠ MALO ISTORIJATA  I ČINJENICA (UOPŠTE NISU NEZANIMLJIVE)

Tako da je još davne 2007 godine Microsoft proširio svoja refurbished pravila u korist firmi koje žele obnoviti i ponovno prodati svoje stare računare, novim kupcima. Tada se program zvao malo drugačije, Microsoft Authorized Refurbisher (MAR) program, koji je u početku bio zamišljen samo za dobrotvorne ustanove, obrazovne ustanove i neprofitne organizacije.

Kako je to i kada počelo!
Još daleke 2004. godine Microsoft sprovodi jedinstveno istraživanje u saradnji sa Gartnerom, gde je utvrđeno da je tada bilo na tržištu 150 miliona Windows računara od kojih je na oko 20 miliona, napravljen refurbished, a zatim su preprodani novom kupcu. Da bi 3 godine kasnije 2007 ustanovili da postoji 28 miliona Windows računara koja su refurbished, u tom trenutku to je bilo oko 10% ukupnog svetskog tržišta personalnih računara pa nije teško doći do zaključka jeli ovo legalno ili ne! Za sve skeptike dajemo slike da smo mi refurbished partneri na dnu oglasa. .. možete nas i pitati za detalje ALI POŽURITE, mesećne kvote nisu neograničene!

ALI  KRENIMO OD STARTA ŠTA JE TO ZAPRAVO REFURBISHED RAČUNAR. NARAVNO, SHVATILI STE DA JE TO POLOVAN PC ALI EVO DETALJA NA LINKU OVDE  I USPUT SMO SHVATILI DA SMO RRP (Registered Refurbished Program – mi u okviru programa) SA OGRANIČENIM KOLIČINAMA LICENCI PA POŽURITE NARUČITE NEKU DOK IH JOŠ IMA!!!

KOJIH TO SVE LICENCI  IMA (ne mislimo tu na verziju windowsa i office-a)?

Microsoftovi registrirani “Refurbisher”-i imaju pristup komercijalnim licencama koje se odnose na pojedinca i poslovne subjekte kao i tkzv. “Citizenship” licencama, a to su grupe kupaca, kao npr. obrazovne institucije, škole, neprofitne organizacije, kupci sa niskim prihodima (ovde bi mogli spadati i svi mi, zar ne?), i ostalim Microsoft “approvement” korisnicima. Dostupan softver uključuje Windows 7/10 Professional, Windows Multipoint Server 2011 Premium, i Microsoft Office 2010 Home & Business.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO & OFFICE 2016 – LEGALNE REFURBISHED OEM DIGITAL LICENSE
OCENE ovih artikala možete videti na popularnom oglasniku kupujemprodajem

 

2018-01-06T16:00:54+00:00