Windows 10 Pro aktivacija registracija download instalacija

/, windows licence aktivacija registracija/Windows 10 Pro aktivacija registracija download instalacija

Windows 10 Pro aktivacija registracija download instalacija

2017-te saznali smo da postoje “nekakve” REFURBISHED Windows 10 licence koje su jeftinije a legalne i vrlo brzo smo isprobali nekoliko windows 10 pro product key po ceni od desetak evra (ako se dobro sećam) i uz garanciju i refund opciju te E-prodavnice bili smo zadovoljni …

Od saznanja testiranja i preprodaje refurbished licenci pa sve do momenta kada smo i sami postali ZVANIČNI MICROSOFT REFURBISHED DISTRIBUTERI prošlo je vrlo malo vremena. Jedan korisnik nam je dao link i pitao nas kako možemo da mu dokažemo da smo mi distributeri i  dakle od tog momenta do trenutka kada sam ja položio test iz drugog puta (od pet mogućih) nije prošlo više od 15 dana.

I tako je sada UNIVERZALSOFT zvanično Microsoft distributer refurbished licenci za Win 10 PRO 32/64 bit O.S. pa evo i slike u prilog tome!

Pa da krenemo sa objašnjenjem i da dodamo šta sve imaju(mo) refurbished distributeri… DAKLE KRENIMO OD DELA TEKSTA KOJI PRENOSI CITAT IZ NOVINA KOJI KAŽE … prema njihovim rečima Microsoft je otvorio “ prozor” tj. priliku za potrošače koji kupuju refurbished računare. Svi znamo šta znači refurbished računar, računari koji nisu novi i sastavljeni su od korišćenih komponenti. Prema rečima novinara Econimic Timesa ovo se može smatrati kao “ hrabar korak softverskog giganta” , drastično smanjenje cena svojih softverskih licenci za refurbished računare, koje možete kupiti kod registrirovanih “ refurbishers” -a (u našoj prodavnici možete pogledati šta sve dobijate ako uplatite za recimo Windows 10 Pro refurbished OEM genuine digital product key licencu … Postoje dve vrste REFURBISHED licenci COMERCIAL I CITIZENSHIP gde su ove prve malo skuplje ali ih mogu koristiti i pravna lica dok ove druge su namenjene pre svega HUMANITARNIM I NEPROFITABILNIM ORGANIZACIJAMA, CRKVAMA I AKDEMSKIM INSTITUCIJAMA ALI I SIROMAŠNIM FIZIČKIM LICIMA ali tim osobama ne dajemo više od 5 licenci i one uzimaju product key na SVOJU LIČNU ODGOVORNOST jer dobijaju legalne ključeve od Microsofta po ceni 10-20$ zavisi od ponude i potražnje na tržištu i velikim eshop gigantima gde sam već pomenuo Amazon itd…)

ALI EVO JOŠ MALO ISTORIJATA

Tako da je još davne 2007 godine Microsoft proširio svoja refurbished pravila u korist firmi koje žele obnoviti i ponovno prodati svoje stare računare, novim kupcima. Tada se program zvao malo drugačije, Microsoft Authorized Refurbisher (MAR) program, koji je u početku bio zamišljen samo za dobrotvorne ustanove, obrazovne ustanove i neprofitne organizacije.

Kako je to i kada počelo!
Još daleke 2004. godine Microsoft sprovodi jedinstveno istraživanje u saradnji sa Gartnerom, gde je utvrđeno da je tada bilo na tržištu 150 miliona Windows računara od kojih je na oko 20 miliona, napravljen refurbished, a zatim su preprodani novom kupcu. Da bi 3 godine kasnije 2007 ustanovili da postoji 28 miliona Windows računara koja su refurbished, u tom trenutku to je bilo oko 10% ukupnog svetskog tržišta personalnih računara pa nije teško doći do zaključka jeli ovo legalno ili ne! Za sve skeptike dajemo slike da smo mi refurbished partneri na dnu oglasa. .. možete nas i pitati za detalje ALI POŽURITE, mesećne kvote nisu neograničene!

KOJIH TO SVE LICENCI  IMA (evo kako to opisuju neki časopisi sa prostora exYU)?

Microsoftovi registrovani “Refurbisher”-i imaju pristup komercijalnim licencama koje se odnose na pojedinca i poslovne subjekte kao i tkzv. “Citizenship” licencama, a to su grupe kupaca, kao npr. obrazovne institucije, škole, neprofitne organizacije, kupci sa niskim prihodima (ovde bi mogli spadati i svi mi, zar ne?), i ostalim Microsoft “approvement” korisnicima. Dostupan softver uključuje Windows 7/10 Professional, Windows Multipoint Server 2011 Premium, i Microsoft Office 2010 Home & Business.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO & OFFICE 2016 – LEGALNE REFURBISHED OEM DIGITAL LICENSE
OCENE ovih artikala možete videti na popularnom oglasniku kupujemprodajem

NAPOMENA: SVI KORISNICI KOJI ISPUNJAVAJU USLOVE ZA WINDOWS 10 CITIZENSHIP REFURBISHED DIGITAL OEM PRODUCT KEY UZ COA STICK (NALEPNICU ZA KUĆIŠTE) MOGU DA DOBIJU PAR WINDOWS 10 LICENCI (AKTIVACIJA I REGISTRACIJA) ALI JE TADA CENA MALO VEĆA I SVE DETALJE MOŽEMO DA IM OBJASNIMO AKO NAS KONTAKTIRAJU. OSTALA PRAVNA LICA MOGU DOBITI WIN 10 PRO LICENCE AKTIVACIJU I REGISTRACIJU (WINDOWS 10 PRO – PRODUCT KEY LEGALAN) ALI NA SVOJU LIČNU ODGOVORNOST IH KORISTE AKO NE SPADAJU U KATEGORIJE KOJE SMO NABROJALI (mi ćemo dati i COA nalepnice uz malu proveru jeli ispunjavaju uslove). Cene su tada 20-50 evra zavisno od procene (Microsoft odredjuje cene za komercijalne refurbished licence i procenjuje na oko 50-tak dolara)

POGLEDAJTE JOŠ I KAKO AKTIVIRATI WINDOWS 10 PRO I MICROSOFT 2016 PRO (unosom product key-ključa ili telefonskom aktivacijom)

2018-04-13T20:38:21+00:00

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO & OFFICE 2016 – LEGALNE REFURBISHED OEM LICENCE (kliknite na link i proverite jeli univerzalsoft zvanični distributer Microsoft-a za Srbiju) LICENSE – scraped PC
OCENE ovih ARTIKALA možete videti na popularnom oglasnom servisu kupujemprodajem